Olen kasutanud kõike. Üldjuhul kehtib ikkagi reegel, mida kallim seda parem. Odavamast otsast on siiski Viewsonic silma jäänud.
Endal on hetkel 20" LG 1600x1200 S-IPS paneeliga, mis annab 24bit värvi välja ja seda on palju LCD kohta. Enamik mainstream LCD-sid on 18bit. Kiirus on 16ms nagu ikka S-IPS LCD-del aga mängimisel jalgu pole küll jäänud.
St ära aja näitajaid taga, näitajad ei näita tegelikult mitte midagi nagu ka enamike muude arvutikomponentide puhul. Õige müüja näitab sulle pilti ja annab võrrelda vähemalt Samsat, Viewsonicut, Hyundaid või LG-d. Nii saad omale hea monitori.
Liitunud: 23 Sept 2005, 22:19 Postitusi: 2226 Asukoht: Rakvere
Ma olen näinud korralikke kasutatud monitore hinnaga alates 3000 eeki. Ma arvan, et tasub osta kasutadud LCD monitor. Ise kavatsen osta. Poes saab proovida ka ju.
Viimati muutis OxA, 19 Mär 2006, 17:19, muudetud 1 kord kokku.
OxA kirjutas:
Ma olen näinud korralikke kasutatud monitore hinnaga alates 3000 eeki. Ma arvan, et tasub osta kasutadud LCD monitor. Ise kavatsen osta. Poes saab proovida ka ju.
kasutatud tundub suht kahtlane. aga kudas siis samsungiga on? Kas polegi parim?
Liitunud: 23 Sept 2005, 22:19 Postitusi: 2226 Asukoht: Rakvere
Hinna ja kvaliteedi suhe samsal parim vast. Mul on samsung SyncMaster 710v, no on saast aga probleeme pole olnud. Kasutatud LCD-de hinnad algavad, uskuge või mitte, 400-st kroonist st kui ma räägin kasutatud LCD-st mis on umbes aasta vana ja hind on alates 3000 eekist, siis ma pean silmas monitori mis maksis jupp aega tagasi 7000 ja peale. Selliseid liigub
Viimati muutis OxA, 19 Mär 2006, 17:29, muudetud 1 kord kokku.
Tundub, et igaüks kiidab oma. Et head osta, selleks on vaja saada aga neid võrrelda. Mul on olnud sageli sedasi, et vaatan tükk aega ühte monitori ja kui siis parema taha satun, siis OMG milline vahe. Inimese silm petab. Samas võib ennast asjaga üldse mitte kurssi viia ja osta suvaline ning öelda "Ignorance is bliss". Ainuke näitaja on siis sellisel juhul tegelik reaktsioonikiirus, mida on märgata kui väga "juust" osta ja sellega kiiret online FPS-i teha. Enamik inimesi järgivad LCD-de ostu puhul kahte numbrit: reaktsiooniaeg ja kontrast. Lihtsad numbrid millest aru saada ja meelde jätta. Paraku ei ole see kogu tõde.
Tegelik tõde on see, et paljud tootjad reklaamivad ülikiireid LCD-sid, mainimata, et see saavutatakse pildikvaliteedi arvelt.
Referentsiks, et kõvemad kujundajate LCD-d mis maksavad 50000+ krooni on 30ms+ reaktsiooniajaga.
üldjuhul on see MS kah nii üldine nähtus, must ja valge värv vb vahetuvad nii kiirelt aga mingid keerulisemad kombinisatsioonid vahetuvad kauem, seega näiteks 3ms viewsonic võib pmst olla sama kiire kui teine 8 ms, sest need nr on suht ostma sundivad näitajad kuna neid vaadatakse.
nii palju siis veel, et ma olen kuulnud samsungi lcd kohta väga palju vastakaid arvamusi, osad räägivad et väga kõva jne, teised jällegi et pixlid pidid ära surema, ning mingid anomaaliad veel. AGA ntx Hyndai l72d ning miski viewsonic on ehitatud samsungi kristall vms iganes see kah polnud paasil
Viimati muutis Sponge Bob, 22 Mär 2006, 18:26, muudetud 1 kord kokku.
Oleks siis pakkuda Samsung SyncMaster 713N, pakkuge oma hind ja äkki saame kokkuleppele! Ise olen kasutanud monitori vähe, enamuse ajast karbis seisnud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid