Tänane kuupäev 08 Sept 2010, 20:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

1. leht 1-st [ 3 postitust ] • Topic evaluate: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Bluetooth ja Micro SD mälukaart.
PostitusPostitatud: 08 Veebr 2010, 23:57 
liige
Kasutaja avatar

Mul on windows 7 (32bit) ja ML N750 (kui see mängib mingit rolli). Esiteks, mu arvutis tundub et ei eksisteeri bluetooth. Vistal oli kõik korras aga nüüd ei ole seda kuskil. Proovisin drivereid installida, aga ta ütleb et Palun ühenda bluetoothi seade vms. Mis seadme ma ühendama pean? Proovisin telefonis bluetoothi aktiveerida aga ei midagi.

Teiseks mu arvuti ei leia Micro SD kaarti üles. Panen Micro SD adapterisse ja adapteri läpakasse. Siis peaks tulema My Computerisse see väline kõvaketas vms jne. Aga ei tule. Ei tea milliseid ja kust drivereid tõmmata. Muutsin sealt kausta seadetest ära, et ta näitaks My Computeris tühju drive aga ei aidanud.

Ise ei oska enam mitte midagi teha, täitsa segaduses. Aidake veidi palun :)

Eemal
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Bluetooth ja Micro SD mälukaart.
PostitusPostitatud: 09 Veebr 2010, 00:01 
vanem olija

mul sama jama bluetoothiga , xp-ga funkas täiesti laitmatult , nüüd on mingi probleem , loobusin otsimast kuna ei leid midagi, öeldi aint et jaja mingi tüüpiline win7 probleem,

Eemal
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Bluetooth ja Micro SD mälukaart.
PostitusPostitatud: 09 Veebr 2010, 00:11 
liige
Kasutaja avatar

No kui bluetoothi tööle ei saa siis pole hullu aga mälukaardi peab ikka tööle saama, vaja 7GB muusikat sinna peale panna ja muud jama :P Hetkel 4GB mis läheb fotokale, kui 8GB kätte saan aga see on juba ebaoluline info :) Muide kõik ideed on teretulnud, proovin kõike.

Edit: Sain oma 8GB kätte, see ka ei tööta (üllatus üllatus). Leidsin kapist mingi mälukaardi lugeja mis loeb SD ja paljusi teisi formaate vms. Sellega ka ei töödanud 4 ja 8 GB Silicon Poweri kaardid. Aga mingid 16mb Sony ja 2GB SanDiski omad töötasid, MMC formaat (vist oli selline nimi) ka töötas.
Ka fotokas ei töödanud adapteriga Micro SD, teiste kaartidega probleeme polnud. Need klemmid vms on samasugused, ma ei saa aru milles jama on. Arvutis vist ka teised SD kaardid töötasid.

EDIT 2!!!!! :)
Viisin arvuti Taigi kuna abi ei leidnud ja tehti korda. DOSist oli mingi lisadraivide lubamine keelatud vms ...

Eemal
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
 1. leht 1-st [ 3 postitust ] • Topic evaluate: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa: