Liitunud: 30 Juun 2006, 16:19 Postitusi: 4821 Asukoht: Paide / Tallinn
Paras müstika, palju kohti läbi koland ja ainult seda teada saanud ,et selline plugin on olemas ,mis võimaldab adminnidel specti ja tagasi ronida ,aga ei leia. Keegi teab seda transferi värki ,et kas admin ennast specti ja tagasi saab transfida ? Vähe lihtsam variant vast
E: Transfida saab ,aga tagasi tiimi tõstes mees ei respawni
Asi peeses jah, Peab ikka selle formati ära tegema , sellesuhtes, et ma arvan et mina enam selle linuxiga hakkama ei saa ja doc ka mitte , siis jääb oxa üksinda peaadminniks , nagu kaarel ütles, Aga olgu olen valmis sellega riskima ,
Ei ole enam pees ja räägi ikka enda eest. Mina olen valmis asja uurima. Kui aga Kaarel arvab teisiti ,siis jääb Oxa üksi. Kui ta muidugi on nõus kogu selle krempliga üksi möllama,
Liitunud: 23 Sept 2005, 22:19 Postitusi: 2229 Asukoht: Rakvere
Admini cpanel või midagi taolist web-i üles ja mis seal nii erilist on? Tunduvalt lihtsam on kõik btw. Ma arvan, et root parooli vb jah teab ainult üks inimene aga peaadminid oleksite ikka edasi.
Lääg võis sellest olla ,et ketas oli täiesti ääreni täis.Kustutasin mõlema serveri logid ära ,kokku 8gb eest, seda on ikka metsikult. Lisan ka 3 uut mappi ,kui siin veel leidub GG inimesi.
Doc, sry ot pärast, kuid ma tahtsin ära mainida, et ma suht eba aktiivne atm serverites, arvuti jamad, korda saan siis hakkan aktiivselt edasi mängima, kuid ära admin õiguseid ära võta, sest ma vahel saan sisse piiluda ikka...
Ma just olin sees kus oli kooder (speed) ja mul on demo ka ning sooviksin õiget teema kuhu posituse teha ja kus kaustas demo on, pole ammu tegelenud sellega, ei mäleta .
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid