Teema pealkiri: Re: Üldine arutlus serveri asjadest
Postitatud: 17 Juun 2010, 13:27
Activity
Liitunud: 30 Juun 2006, 16:19 Postitusi: 4811 Asukoht: Paide / Tallinn
Seda ei oska öelda ,kuid ma vist lugesin midagi ,et ka steamidel oli see exploidi teema. 100 % kindel pole. Viitsid tuleta mulle õhtul meelde Henri msn-s ,et ma uuriks,läheb meelest ma kardan. Praegu sätin asju siin ümber ja mingi aja pärast formatile.
Postitatud: 18 Juun 2010, 00:55
never IRL
Liitunud: 11 Dets 2005, 23:32 Postitusi: 2993 Asukoht: Rkv/Paide
Doc kirjutas:
Seda ei oska öelda ,kuid ma vist lugesin midagi ,et ka steamidel oli see exploidi teema. 100 % kindel pole. Viitsid tuleta mulle õhtul meelde Henri msn-s ,et ma uuriks,läheb meelest ma kardan. Praegu sätin asju siin ümber ja mingi aja pärast formatile.
veits hilja lugesin endal läks ka läpakas uuesti anaali vahepeal
igatahes point on selles, et steami soetamine pole eriline probleem, mingi 50 jaaguga pidi kätte saama, sõber rääkis.
_________________ Life is like a game, but with more FPS.
Postitatud: 18 Juun 2010, 01:34
Activity
Ega sa poleks saand mind kätte ka Ma viimased paar tundi formatil olnud ja siiamaani jaman , kõvakettad otsustasid järjekordselt jumala villast peksma hakata ,korraga järgi ei võta ja masterina ei tunnista ja muu selline lõbus jant
Postitatud: 20 Juun 2010, 16:48
Activity
kOnnake kirjutas:
Njaaa, vana head taigi pole enam.
Aga kui only nonsteam teha ehk protocol 47, siis ka crashib ja ei näita favvis?
Võtsin dproto maha ja asendasin platformi patchitud variandiga. Keegi, kellel procotol 48 peal võiks proovida ,kas saab sisse. Eks nüüd näha ole kas crashib ikka.
E: Enam ei crashi vähemalt ,lükkasin selle rtv värgi ka peale juhuks, kui peaks isu olema mappi vahetada neil vähestel ,kes sisse satuvad.
Postitatud: 21 Juun 2010, 12:38
liige
Nonsteamiga fav ei jää, aga edukalt saab consoolist sisse. Mul patchimata versioon.
Ja steamis fav ei jää ja läbi konsooli ka ütleb: This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at aular@bitch.la.
Postitatud: 20 Juul 2010, 16:06
Activity
Ta ütles ,et tal endal kiire koguaeg. Viimane kord pani ka käima ,siis remote ikka ei pääsend. Nüüd ka sama jama. Kuskil mingi muu kala vist :/ . Kui Aular mõnipäev jõuad sinna ,siis pane otse sealt serverid käima
Postitatud: 28 Aug 2010, 02:24
vanem olija
ma võin öelda, et võite mu admin õigused eemaldada(kui juba eemaldatud pole), kuna arvuti mul suht tuksis, pole siin foorumis suvi läbi käinud/käija saanud, kuid ma arvan, et ma varsti võin uuesti m2ngima hakata, siis oleks tore, kui tagasi saaks.
KORDAN VEEL, et pole terve suvi foorumis saanud käija ja pole asjadega üldse kursis(kui server maas juba on vms) ja pole aega lehti läbi otsida.
Postitatud: 29 Aug 2010, 20:42
Activity
Kõik on alles .Kaarel ütles ,et taigi minnes laseks Otil või kellegil monitori järgi panna ,et näha mis seis seal on. Ta ise haige ja ple saand sellega tegeleda. Ma Keilas pesitsen nüüd nii ,et kui sa Aular viitsid ja satud sinnakanti ,siis tee ära see
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid